Lej et hus i Sydfrankrig - last minute tilbud i juni/juli


Mas des Vignes - Cucuron (Luberon) - 12 personer


Se prisliste længere nede på siden

Huset ligger ca. 2,5 km uden for Cucuron, en af de smukke middelalder landsbyer i Sydluberon. Cucuron er en charmerende og hyggelig by, og den har alt, hvad man behøver i dagligdagen: her er indtil flere bagere, slagter, et lille supermarked, bank, caféer og restauranter, sågar en Michelin stjernerestaurant, La Petite Maison.

I centrum af byen er det store vand-bassin omgivet af århundreder gamle platantræer. For os, der (måske gentagne gange?) har set filmen "A Good Year" med Russell Crowe og Marion Cotillard i hovedrollerne, kan det vække genkendelsens glæde, da flere af scenerne i filmen er skudt her.

Det er omkring dette bassin, det ugentlige marked (om tirsdagen) finder sted, og det er her, mange af caféerne og restauranterne ligger.

Fra huset er der ca. en halv times kørsel til en af - efter vores mening - områdets absolutte perler, nemlig Aix-en-Provence. Læs mere om denne storslåede by i Guiden.

Huset er en restaureret gård, beliggende midt i vinmarker og olivenlunde. Her er 6 dobbelt-soveværelser, som giver plads til 12 personer.

Et engelsktalende par tager sig af huset, og de står til rådighed med forskellige services såsom catering og babysitting, og de arrangerer gerne vinture, vandreture, leje af cykler mv.

Der er naturligvis Wifi i huset, ligesom der er satellit TV med adskillige engelsksprogede programmer. Herudover DVD og forskellige underholdnings systemer.

Stort køkken med "det hele", som åbner op ud til poolsiden.

Huset indeholder også en stor dagligstue med bl.a. åbent ildsted.

Huset ligger på en kæmpe grund (56000 m2), og udover den dejlige pool (14x6 meter) er der en oplyst petanquebane samt bordtennisbord ved poolen.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Opholdsstue med sofaer og flot åben pejs. Ved siden af ligger TV-stuen

Rummeligt køkken indrettet med fritstående arbejdsø i midten. Kæmpe  komfur, køleskab/fryser, mikroovn mvm. Selvstændigt rum med opvaskemaskine og vaskemaskine.

Der er 6 soveværelser i huset med enten 160 cm dobbelt senge eller 90 cm enkeltsenge, som kan sættes sammen til 180 cm dobbeltsenge. Ensuite badeværelser til alle soveværelser.

Bedroom 1 med ensuite badeværelse med walk-in shower, vask og toilet

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Soveværelser og badeværelser er alle  smagfuldt indrettet

Lidt flere stemningsbilleder inde og ude

Udendørs: poolområdet med liggestole og en skyggefuld siddeafdeling. Den ene ende perfekt for børn og barnlige sjæle!

Prisliste Mas des Vignes
Priser pr. uge for max. 12 personer. 

Priserne er inklusive leje af sengelinned, håndklæder, badehåndklæder, high-speed internet, 10 timer ugentlig housekeeping samt slutrengøring

For at sikre bookning opkræves et depositum på 30 %. Restbeløb betales 6 uger før opholdet startes.

Der opkræves et sikkerheds depositum på 1.500 Euro mod skader på hus og grund. Såfremt der ikke er sket skader, returneres beløbet naturligvis.

Alle priser i Euro

Fra 1. november til slut marts 3.300
Fra 1. april til 13. maj 3.650
Fra 14. maj til slut juni 4.200
Fra 1. juli til slut august 5.650
September 4.450
Oktober 4.200

 

Hvorfor Mas des Vignes?

I skal vælge et ophold på Mas des Vignes, fordi huset er et autentisk, flot sydfransk hus, beliggende i et fantastisk område af Provence.

Den nærmeste landsby, Cucuron, er en af disse utroligt charmerende landsbyer, som området er så rigt på. Byen er så stor, at her er liv - også uden for den absolutte højsæson.

Der er flere dejlige spisesteder i byen - heriblandt en Michelin restaurant - alligevel er det en restaurant i en af de nærliggende landsbyer, vi vil fremhæve. Kør de 4-5 kilometer til Vaugines og besøg Le p'tit resto. Et ungt par har åbnet stedet i 2014, og her bliver serveret rigtig god mad til fornuftige priser. Dette er et sted, som vi ved, mange af de lokale også besøger.

En anden af de lokale landsbyer, I skal besøge, er Lourmarin. Den er på listen over de smukkeste landsbyer i Frankrig - og det med rette.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie ProvenceRejser?

Lej huset hos os. Vi er billigere end de store aktører på markedet, vi lægger ikke det ene og det andet gebyr på lejeprisen. Til gengælder lægger vi masser af service på!!

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos Le Bouquet - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har ekspertviden, vi kender stederne - og hos os får du den service, som de store udbydere ikke tilbyder. Vi sparer dig for mange besværligheder og ærgrelser.

C'est la Vie

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk