C'est la Vie: lejligheder i skønne Nice


Nice er en enestående by. En storby... og så alligevel ikke. 

Vi kan tilbyde en række lejligheder med en skøn udsigt - nogle til havet, andre ud over byens tage og et par stykker med udsigt til havnen.

Hvorfor bo i lejlighed? Tja, hvis I skal bo i Nice, er det klart at foretrække frem for et hotel. I får en lejlighed på 30 m2 eller mere - hvorfor nøjes med et hotelværelse på 15 m2, når prisen er nogenlunde den samme?

Vi tilbyder et lille men godt udvalg af lejligheder. De er placeret forskellige steder i byen, men alle centralt, så der kun er få minutters gang til de mange oplevelser, Nice byder på.

Læs om Nice i guiden her

Find lejlighederne her eller i menustrukturen

Romantic: 40 m2 i Vieux Nice, 2-4 personer
Sunny Terrasse: 70 m2 (+terrasse), nær havn, 4 prs.
La Terrasse: 40 m2 + 40 m2 terrasse, centrum, 2 prs.

Eagle Nest: 20 m2 studie med altan, 2 prs.
Palais de France: 122 m2 på La Prom, 8 personer
 

De viste priser er pr. uge -

men lejlighederne kan også lejes for få dage ad gangen

Tag til Nice, især forår og efterår, og nyd byen i en af vore dejlige lejligheder.

Vore lejligheder er nøje udvalgt. Kvalitet, service og value for money. Priserne er afhængig af sæsonen - selvfølgelig lavest i lavsæson fra november til februar. Men eksempelvis i mellemsæson, som er april og oktober (nogle gange også maj), hvor rigtig mange danskere besøger Nice, kan du leje en lejlighed i en uge for en pris alt inklusive på omkring 5.000 danske kroner. Her får du væsentlig bedre plads at boltre dig på end på et hotelværelse.

Fordelen ved at leje hos C'est er, at alt er inkluderet i prisen: forbrug, slutrengøring, service fra lokal repræsentant m.v. Det er vigtigt, at der er en, der hjæl- per, når noget uforudset dukker op: en vandhane, der går i styk- ker, Wifi, der ikke fungerer ......