Store og unikke huse med plads til hele familen eller vennekredsen


C'est la Vie ProvenceRejser præsenterer et eksklusivt program bestående af store huse i Provence - autentiske og luksuriøse

Vi får ofte henvendelser om leje af store huse. Når man vil samle hele familien for at fejre en særlig mærkedag, eller når en vennekreds vil afsted sammen og hygge sig i fantastiske omgivelser.

De husejere, vi har et samarbejde med, har det til fælles, at de ejer huse, der er helt unikke. Der er tale om huse i den dyre ende. Men sådan må det nødvendigvis være, for kvalitet koster penge. Ejerne går ikke på kompromis, og det gør vi heller ikke.

Når du lejer et hus gennem C'est la Vie ProvenceRejser er vi med dig hele vejen. De fleste af vore huse ville du også selv kunne finde gennem internationale eller franske online udbydere, men ved at leje huset gennem os, får du garanti for, at kvaliteten er i top, og vi hjælper og servicerer dig under hele processen. Vi giver dig tips til alt, du har brug for, før og under dit ophold.

Som nævnt kunne du (måske) selv finde disse steder på nettet. Her skal du være opmærksom på, at det samme hus ofte bliver udbudt gennem flere forskellige hjemmesider. Det er først og fremmest nogle af de store, internationale spillere på markedet. Der, hvor man går ind og søger blandt tusindvis af udbudte huse - og hvor udbyderen derfor ofte, fordi det bliver uigennemskueligt, har lagt lidt ekstra gebyrer på prisen. Til gengæld har de skruet ned for servicen :)

Find dit hus under boksen (hvis du vil åbne huset i nyt vindue, klik på navnet på huset):

Hvor og hvad?

Kig på vores program - der er rigtig mange muligheder, hvis I er en stor familie eller en gruppe venner, der vil rejse sammen. Alle huse er unikke, og der er sovepladser til mindst 10 personer.

Husene ligger primært i den vestlige del af Provence, i Vaucluse og i Var. Som du kan læse om mange steder på hjemmesiden, er vi særligt glade for denne del af Sydfrankrig. Af mange årsager, lad os nævne et par: det er efter vores mening den smukkeste del af af PACA, her er ikke lige så dyrt som på Côte d'Azur (især området omkring Nice) - og så er folk her mere afslappede og venlige. Der er iøvrigt heller ikke så mange turister på de kanter.

Og hvad med prisen?

Tja, vi har nu prøvet dette her i nogle år. Fakta er, at når vi sammenligner vore priser med de store udbydere - ingen nævnt, ingen glemt - så er vi aldrig dyrere og næsten hver eneste gang billigere. Nogle gange endda markant billigere. Det har vi set mange eksempler på, det seneste (december 2018): vi har solgt en uge i et af de store huse til 3.300 euro. En prissammenligning med de to største og mest kendte udbydere af feriehuse og -lejligheder faldt ud til vores fordel. De forlangte henholdsvis 3.425 euro og 3.736 euro for samme ydelse.

Ferme Madone
(Rousillon, Luberon)
16 personer

 
 

Ferme Du Val
(Lambesc, Bouches du Rhône)
14 personer

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk