Lej et hus i Sydfrankrig


Små og store huse - fra 2 til 16 personer.
C'est la Vie præsenterer her et udvalg i mange prisklasser.

Vi er gennem årene stødt på mange spændende og rare mennesker. Nogle af dem har syntes så godt om vores forretningsidé, at de har ønsket at være med hos os.

Da der (naturligvis) er rigtig mange huse til leje i Provence, dækker vores udvalg kun en brøkdel af en promilledel - men vi har som med alt andet forsøgt at fokusere huse med en vis kvalitet og på udlejere, vi kan stole på - søde og ordentlige mennesker. Derudover har vi forsøgt at finde huse, som er beliggende i de områder af Provence, som vi selv holder mest af.

Vi har delt husene ind i to kategorier. Den ene er den slags huse, som man i fransk turisme kalder Gîtes, den anden er store huse, som ud over det, at de er store også har det tilfælles, at de ligger i et højt kvalitetsniveau - det er ikke forkert at sige, at de har et strejf af luksus over sig. 
 
Ring 23 72 03 66 eller skriv til
kontakt@cestlavie.dk
 

Gå til den kategori, du ønsker - eller tag et kig på dem begge to:

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk