Skal vi hjælpe dig til et skønt ophold i Provence?


Ferie i Provence/Côte d'Azur
Vi får ofte forespørgsler om konkrete ophold i det skønne Sydfrankrig. I nogle tilfælde kommer forespørgslen så sent, at der ikke er plads hos de samarbejdspartnere, vi har i vores program. Det kan også være, at I bare ikke orker selv at gå på opdagelse. Vi kan hjælpe. Vi hjælper jævnligt kunder, enlige, par og familier til et ophold.

Hvis I har et konkret ønske, så kontakt os. Vi finder nogle muligheder til jer, som matcher jeres ønsker og behov. I betaler os først, hvis og når I vælger en af de muligheder, vi finder frem til jer. (Og vi finder faktisk noget hver gang).

Ring eller skriv og hør næmere.  

Hvis du har et helt særligt ønske, det kunne være et særligt hus eller en lejlighed et helt bestemt sted - så kontakt os, vi kan ofte hjælpe. Vi har kontakterne, og vi ved, hvor vi skal søge.

I er sent på den - sommerferien er lige om hjørnet, og lige meget hvor I søger, så finder I ikke lige det, I ønsker. Ring eller skriv - det lykkes os i langt de fleste tilfælde......

Rigtig mange ordner selv deres ferie. Internettet er blevet en fantastisk partner, og udbuddet og mulighederne er fantastiske. Men ikke alle orker at bruge alverdens tid på det. Her kommer C'est la Vie ind i billedet....

Man kan finde alverdens ting på det der internet - det, du ikke kan finde, er sikkerheden for, at tingene ser ud som på billederne, og at de folk, du lægger dine feriekroner hos, lever op til dine forventninger.