Salon de Provence


Salon de Provence

Salon de Provence  blev vi først rigtig opmærksomme på, da vi så den franske film Brøndgraverens Datter (La Fille du Puisatier). Indtil da havde vi ofte valgt byen fra, når vi var på de kanter, for vi er jo faldet for St. Remy, så det var nemt at beslutte, at det var der, vi måtte hen. Men nu har vi været i Salon flere gange, bl.a. besøgte vi byen på C'est la Vie's grupperejse i 2014, og vi kan roligt anbefale et par dages ophold i en skøn by. Byen er hyggelig og overskuelig, mange gode butikker (tre par sko på under en halv time, det er da meget godt gået) og flere gode restauranter. Vi har  spist to-tre gange på byens centrale torv med Fontaine Moussue, som I kan se på billedet. Faktisk i hvert fald to gode spiseoplevelser, den ene på Aux deux Gros, den anden på Le café des Arts.

Vi har boet på Grande Hotel de la Poste, 10 skridt fra pladsen. Udmærket hotel, rimelig pris og fin service. Søde og hjælpsomme værter, hun er fra Holland og taler fint engelsk.

Profeten Nostradamus blev født i St. Remy, men han boede de sidste år af sit liv i Salon, og hans hus der er lavet om til et museum for hans virke.

Kig nærmere på profeten og byen her:

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk