NYHED:   Unik lejlighed (151 m2) til 8 personer på Blomstertorvet i Nice

Kort over Frankrig | Rejser | ferie | inspiration

Provence C'est la Vie
Her kan du læse mere om
C'est la Vie
| ProvenceRejser

Chambres d'hôtes
Bed & Breakfast - en dejlig og anderledes måde at bo på

Lejligheder i Nice 
Lej en lejlighed og nyd den fantastiske by

Små og store huse
Lej et  hus i Provence - fra 2 til 16 personer

C'est la Vie fomidler rejser til Provence

Lej en lejlighed i Nice, et ophold på Chambres d'hôtes eller i et skønt hus - til de rigtige priser og med en personlig service hele vejen. Samtidig finder du Danmarks mest udførlige guide til Provence her på hjemmesiden

C'est la Vie ProvenceRejser er et lille rejseforetagende med et enkelt udgangspunkt: en stor kærlighed til Frankrig og Provence især. 
Her kan du læse om Provence, om dens dejlige byer, maden, vinen etc. Du kan også leje et ophold i en lejlighed eller et hus. Gå på opdagelse. De steder, vi præsenterer, har vi håndplukket. Vi kender ejerne, vi kender stederne -  vi har sovet i mange af sengene, vi har handlet på byens marked, og vi har spist på den lokale restaurant.
Du køber ikke rejsen eller opholdet hos os. Du køber direkte hos ejeren ( i Nice er det en lille smule anderledes, læs nærmere under "Udlejning i Nice"), så vi er ikke et fordyrende mellemled. Vi sørger for at forbinde kunden - dig - med ejeren af de skønne steder, vi har fundet og lavet aftaler med.  Læs mere under "Om os - og om Provence".
Du betaler nøjagtig det samme, som hvis du bestiller direkte på ejerens hjemmeside. Og sammenlign os gerne med "de store" udbydere, som er rigtig dygtige til at lægge diverse gebyrer på prisen. 
Ét er pris - noget andet er, at vi tilbyder dig en personlig service, som følger dig fra start til slut.
Hvis dit behov er mere eller anderledes, end det du finder her på siderne, så kontakt os. Vi hjælper hvert år par, familier og større grupper afsted på ferier i skønne Sydfrankrig. Kig under
"Skal vi hjælpe?"

Skal vi hjælpe?
Vi finder næsten med garanti et sted til dig og din familie.

Guiden
Tag en tur forbi den store subjektive inspirationsguide

Kontakt
Klik på billedet og kom videre til vores kontaktformular

Links ProvenceRejser
Masser af links i Danmark og Frankrig for den frankofile