Palais Liberté: 54 m2 + 12 m2 altan, 2-3 personer


Lejligheden ligger lige i centrum, tæt på indkøbsgaden Jean Medecin og den ligger på øverste etage (med elevator) og har 12 kvm altan.
Kom og nyd denne moderne nyindrettede lejlighed, beliggende midt i det livlige centrum af Nice. Den vidunderlige, rolige og solrige altan byder på beroligende skygge sidst på eftermiddagen. Placeringen er virkelig perfekt, kun 5 minutters gang til stranden og den berømte Promenade des Anglais. Vieux Nice er lige så tæt på, og Place Massena, hjertet af byen, ligger lige rundt om hjørnet.
Lejligheden har et åbent køkken og stue, meget lyst og åbent med to store glasdøre, der fører ud til altanen. Soveværelset, med en kingsize seng (180x 200cm) har også adgang til altanen. Badeværelset og toilet er adskilte.
Lejligheden er udstyret med: vaskemaskine, opvaskemaskine, gratis Wifi, tv og aircondition.
Til den shoppinginteresserede: mange af verdens største modemærker er repræsenteret i umiddelbar nærhed, hvor der også er mange små lokale og charmerende butikker af enhver art, herunder bagerier og supermarkeder. Og ikke langt fra lejligheden finder man fx. også en skøn antikvitetsbutik.
Skiftedag: fleksibel

Lejen inkluderer: alle gebyrer, el og vand, repræsentant i Nice, linned, håndklæder og slutrengøring 

Stor og fint indrettet stue med flere udgange til altanen 

Moderne køkken med alt, hvad du behøver

Masser af plads - også til at spise

Der er hele 12 m2 altan

Komfortabel dobbeltseng

Så er der skænket

Mere info

Husk, at du kan læse mere om Nice i både guiden her på sitet og på flere af de hjemmesider, der linkes til under menupunkter Links

10, Rue Joseph Brès

Lejepriser

Priserne er vist for leje i en uge, men lejligheden kan også lejes i færre dage. Lejepriser i Euro

Lejeperiode 1 uge
 
Januar, februar, marts, november, december 600
April og oktober 750
Maj, juni, juli, august, september 900
Påske 900

Skades depositum: 200 Euro 

Der tages forbehold for trykfejl og ændring af priser.


Hvis du er interesseret, skriv en mail med din forespørgsel og den sendes videre til kontoret i Nice, som håndterer din forespørgsel