Paganini: 31 m2, 2 personer


To-personers lejlighed beliggende i Rue Paganini i kvarteret "Le Musicien" mellem den gamle by og banegården.  Alle gaderne er her opkaldt efter berømte musikanter. I bor bare en blok væk fra den store shoppinggade Jean Medicin, og der er et kvarters gang til stranden. Området er fuld af lokalt liv, masser af restauranter, bl.a. en af vore foretukne små bistroer, Le Tono.

Lejligheden er totalt renoveret i 2011 i en lys og venlig stil. Separat soveværelse og kombineret lounge og køkken med en sovesofa. Separat toilet og bad. TV og fri internet. Vaskemaskine.

Skiftedag: fleksibel

Skades depositum: 200 Euro

Prisen er inklusive sengetøj og håndklæder, forbrug af el, varme, vand og slutrengøring, kort sagt alt er inkluderet. Du bliver mødt ved lejligheden af servicemedarbejder, som viser dig til rette.

Lys og venlig indretning

Moderne køkken

Fransk altan

Rummeligt og flot badeværelse

Soveværelse med fransk altan til gaden

Gåafstand til Place Massena

Mere info

Husk, at du kan læse mere om Nice i både guiden her på sitet og på flere af de hjemmesider, der linkes til under menupunkter Links

Rue Paganini

Vejledende priser

Priserne er vist for leje i en uge, men lejligheden kan også lejes i færre dage

 

Lejeperiode  1 uge
Lejepriser i Euro
Januar, februar, marts, november, december 400
April og oktober 500
Maj, juni, juli, august, september 700
Påske 700

Der tages forbehold for trykfejl og ændring af priser.

 

Hvis du er interesseret, skriv en mail med din forespørgsel og den sendes videre til kontoret i Nice, som håndterer din forespørgsel