Lej et hus i Sydfrankrig


Maison Marronnié - Cotignac (Var) - 16 personer

Se prisliste længere nede på siden

Velkommen til en unik oplevelse i hjertet af Provence, en god time fra Nice, St. Tropez, Marseille og Middelhavet. Fra Aix en Provence, Avignon og Gorges du Verdon er der kun tre kvarter.

Denne eksklusive og ugenerte ejendom ligger midt i Cotignac, af mange kåret til den hyggeligste landsby i Provence.

Her får I mulighed for at opleve det autentiske Provence med god mad og vin, badning og cykelture (der står 10 lækre cykler parat til jer) i det fredfyldte og frugtbare bagland. Herfra er der kort afstand til et pulserende jetsetliv og masser af shopping langs Cote d’Azur. Ønsker I lidt roligere dage, er det bare at slappe af ved poolen eller hygge sig i den store, charmerende have, som man ikke skulle tro kunne gemme sig midt i landsbyen.

Huset er på i alt 750 m2, er bygget i 1790, men fuldt renoveret i 2006/2007. Gulve og lofter er holdt, som de oprindeligt så ud. Der er 10 badeværelser og syv soveværelser til rådighed. Huset har fire suiter fordelt på 2. og 3. etage. To af suiterne har tre soveværelser og to badeværelser, mens de to øvrige har to soveværelser og et badeværelse. Herudover er der en selvstændig lejlighed på 4. etage med tre soveværelser, badeværelse og køkken. Master bedroom i hver suite er meget rummelig og fint møbleret, bl.a. med siddegrupper. Der er TV med internationale kanaler i alle suiter og naturligvis WIFI.

Det kommer som en overraskelse for alle, at et hus midt i byen kan have så stor og indholdsrig en have, som ligger så ugeneret i byen. Det er en oplevelse at gå på opdagelse i den spændende have med de mange Middelhavsvækster, og for den, som vil nyde en stund for sig selv, er der masser af steder i sol og skygge.

Her er flere detaljer om huset, haven og indretningen:

Soveværelser

Huset har i alt 10 soveværelser, så det er velegnet til mange forskellige typer af grupper. Storfamilien, en vennegruppe med eller uden børn, eller måske et firmaseminar? Mulighederne er mange.

Suiterne er store, især Masterbedroom, som hver har en siddegruppe, hvor mange kan samles.

 

Suiter

Der er fire suiter i huset (fordelt på 2. og 3. etage). To store suiter, som hver især har Masterbedroom, to mindre soveværelser og to badeværelser. To mindre suiter er med Masterbedroom, ét mindre soveværelse og ét badeværelse til hver suite.

Hertil en selvstændig lejlighed.

Bad og toiletter

Det er syv badeværelser og to separate toiletter i huset. Alle er top moderne og lækkert indrettet med cremefarvet marmor og design fra Phillip Stark. To af badeværelserne har badekar.

Det er også toilet og både varmt- og koldtvandsbruser i tilknytning til swimmingpool.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Lejligheden

Øverst i huset på 4. etage findes en helt selvstændig lejlighed, som består af tre soveværelser (seks sengepladser), et badeværelse og en stue/køkken, som er fuldt udstyret til seks personer. Her er der mulighed for, at nogen i selskabet kan leve sit eget liv, hvis det ønskes.

Aktivitetsrum

På 4. etage findes også et stort kombineret konference-/media-/legerum. Både billard- og bordtennisbordet laves enkelt om til konferencebord. Rummet er desuden udstyret med projektor, widescreen TV, Playstation 3, DVD, bordfodbold, basketspil, dart og moderne surroundanlæg. Der er også toilet og køleskab.

Udekøkken

På en lille høj ovenfor poolen ligger der et lille stenhus, hvor der er indrettet et hyggeligt udekøkken med overdækket spiseplads til 24 personer. I det gamle stenhus er der en rustik bar og moderne køkkenfaciliteter, men en stor Weber gasgrill med kogeplader udenfor giver mulighed for at tilberede maden både inde og ude.

 

Haven

Haven er stor, eller nærmere kæmpestor. Ca. 2.600 m2 med drueplanter, oliventræer, frugttræer, gamle rosenbuske og provencalske vækster som lavendel samt en del krydderurter. Haven er anlagt i forskellige niveauer med adskillige spændende plateauer. Øverste plateau med en stor udsigtsterrasse over ejendommen og en del af byen.

Kom i Cotignac stemning via videoen her:

Poolen

Saltvandspoolen er også stor, 13 x 5 m. Masser af liggestole er placeret rundt om poolen, hvor der også er sørget for diverse skyggepladser. Naturligvis er der også både toilet og badefaciliteter tæt ved poolen. Fra begyndelsen af april til slut oktober sørger en varmepumpe for at holde vandet i poolen varmt.

Historien

Et stort kastanjetræ har givet huset sit navn, Maison Marronié, Kastanjehuset. Huset stammer tilbage fra 1790 og var, som mange andre af egnens større ejendomme, en silkeorme farm. Husets nuværende ejere har brugt de seneste år på at bringe huset op til dets høje standard, så det nu kan lejes ud til folk, som stiller krav om høj kvalitet, autencitet, fred og ro og skønner rammer for ophold i et attraktivt område af Provence. 

Prisliste Maison Marronnié
Priser pr. uge for max. 16 personer. 

(inkl. slutrengøring men excl. leje af sengelinned, håndklæder og badekåber)

Reduceret pris ved færre end 16 personer kan aftales, dog ikke højsæson.

Alle priser i Euro

Højsæson 15.6. - 15.8 6.950
Mellemsæson 1.5. - 15.6. og 15.8. - 31.10 5.450
Lavsæson, resten af året 3.950
Påske og efterårsferie 5.950
Leje af linned, håndklæder og kåber, pr. prs., 18

Leje af linned m.v. betales kontant ved ankomst

Det er desværre ikke muligt at medbringe husdyr

Praktiske oplysninger

I husets øverste etage er der installeret aircondition, på de øvrige etager er der altid svalt på grund af de tykke stenvægge og de lukkede vinduesskodder. Der er trådløst bredbånd i huset, og naturligvis TV med 10-12 forskellige kanaler. Vaskemaskine, tørretumbler samt amerikanske køleskabe (både i huset og i udekøkken).

Udover de allerede nævnte faciliteter står der 10 lækre mountain bikes (og naturligvis cykelhjelme) til rådighed for gæsterne.

Huset lejes ud for en uge ad gangen, og normal skiftedag er lørdag. Uden for højsæsonen kan der evt. laves aftaler om andre lejeperioder og anden skiftedag. 

Bemærk, at der er lavet en aftale med naboerne om, at der maksimalt må bo 16 personer i huset. Der er i realiteten plads til flere men da man bor midt inde i byen, er der lavet denne aftale. Det betyder, at der er god plads at boltre sig på.

Hvorfor Maison Marronnié og Cotignac?

Et kæmpestort og spændende byhus midt i en skøn landsby - det taler for sig selv. Vi har været i Cotignac mange gange. Især har vi besøgt byen i forbindelse med det ugentlige marked om tirsdagen. Vi har opdaget en smuk, hyggelig og autentisk provencalsk landsby med masser af både liv og ro.

Byen har - også når der ikke er marked - et rigt handelsliv, og ud over bager, slagter og andre dagligvarebutikker har byen også mange gallerier. Er man kunstinteresseret, er Cotignac en by, man forbi. Kort sagt, det er en rigtig fransk landsby med alle de fortræffeligheder, der kan siges om den slags.

Cotignac ligger centralt i Var, og der er ikke langt til alle de mange attraktioner, området byder på. Lac de St. Croix og Gorges du Verdon nås på en god halv time, og vil man en tur til kysten, fx. St. Maxime, når man frem inden for en god times tid.

Vi faldt for huset - men nok så meget for beliggenheden. Huse, som kan rumme mange mennesker, findes der masser af - men der er ikke mange, som er placeret så centralt som dette hus i Cotignac.

Gå på opdagelse i vore billeder og beskrivelse - og ring og få flere oplysninger "live".

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie ProvenceRejser?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos ejeren - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har ekspertviden, vi kender stederne - og hos os får du den service, som de store udbydere ikke tilbyder. Vi sparer dig for mange besværligheder og ærgrelser.

C'est la Vie

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk