Maison Marronnié, Cotignac - 16 personer


Velkommen til en unik oplevelse i hjertet af Provence, en god time fra Nice, St. Tropez, Marseille og Middelhavet. Fra Aix en Provence, Avignon og Gorges du Verdon er der kun tre kvarter.

Denne eksklusive og ugenerte ejendom ligger midt i Cotignac, af mange kåret til den hyggeligste landsby i Provence.

Her får I mulighed for at opleve det autentiske Provence med god mad og vin, badning og cykelture (der står 10 lækre cykler parat til jer) i det fredfyldte og frugtbare bagland. Herfra er der kort afstand til et pulserende jetsetliv og masser af shopping langs Cote d’Azur. Ønsker I lidt roligere dage, er det bare at slappe af ved poolen eller hygge sig i den store, charmerende have, som man ikke skulle tro kunne gemme sig midt i landsbyen.

Læs endnu mere her om Maison Marronnié, et fantastisk hus midt i det centrale Provence. Her venter en oplevelse udover det sædvanlige!

Huset er på i alt 750 m2, er bygget i 1790, men fuldt renoveret i 2006/2007. Gulve og lofter er holdt, som de oprindeligt så ud. Der er 10 badeværelser og syv soveværelser til rådighed. Huset har fire suiter fordelt på 2. og 3. etage. To af suiterne har tre soveværelser og to badeværelser, mens de to øvrige har to soveværelser og et badeværelse. Herudover er der en selvstændig lejlighed på 4. etage med tre soveværelser, badeværelse og køkken. Master bedroom i hver suite er meget rummelig og fint møbleret, bl.a. med siddegrupper. Der er TV med internationale kanaler i alle suiter og naturligvis WIFI.

Det kommer som en overraskelse for alle, at et hus midt i byen kan have så stor og indholdsrig en have, som ligger så ugeneret i byen. Det er en oplevelse at gå på opdagelse i den spændende have med de mange Middelhavsvækster, og for den, som vil nyde en stund for sig selv, er der masser af steder i sol og skygge.

Her er lidt flere billeder til appetitten

Prisliste
Priser pr. uge for max. 16 personer. 

(excl. leje af sengelinned, håndklæder og badekåber)

Reduceret pris ved færre end 16 personer kan aftales, dog ikke højsæson.

Højsæson 15.6. - 15.8., Euro 6.500
Mellemsæson 1.5. - 15.6. og 15.8. - 31.10., Euro 5.000
Lavsæson, resten af året, Euro 3.500
Påske og efterårsferie, Euro 5.500
Slutrengøring, Euro   450
Leje af linned, håndklæder og kåber, pr. prs., Euro 18

Leje af linned m.v. og rengøring betales kontant ved ankomst

Det er desværre ikke muligt at medbringe husdyr

Hvorfor Cotignac?

Vi har været i Cotignac mange gange. Især har vi besøgt byen i forbindelse med det ugentlige marked om tirsdagen. Vi har opdaget en smuk, hyggelig og autentisk provencalsk landsby med masser af både liv og ro.

Byen har - også når der ikke er marked - et rigt handelsliv, og ud over bager, slagter og andre dagligvarebutikker har byen også mange gallerier. Er man kunstinteresseret, er Cotignac en by, man forbi. Kort sagt, det er en rigtig fransk landsby med alle de fortræffeligheder, der kan siges om den slags.

Cotignac ligger centralt i Var, og der er ikke langt til alle de mange attraktioner, området byder på. Lac de St. Croix og Gorges du Verdon nås på en god halv time, og vil man en tur til kysten, fx. St. Maxime, når man frem inden for en god times tid.

Vi faldt for huset - men nok så meget for beliggenheden. Huse, som kan rumme mange mennesker, findes der masser af - men der er ikke mange, som er placeret så centralt som dette hus i Cotignac.

Gå på opdagelse i vore billeder og beskrivelse - og ring og få flere oplysninger "live".

C'est la Vie

Og et lille restaurant tip:
La Terrasse ser ikke ud af så meget - men maden er rigtig god

I kan også leje bilen gennem C'est la Vie - til nogle af markedets bedste vilkår - klik her