Lej et hus i Sydfrankrig


Ferme Madone - Roussillon (Luberon) - 16 personer


Se prisliste nederst på siden

Ferme Madone ligger ca. 900 m uden for en af de mest interessante byer i Luberon, Roussillon. Her finder vi en smukt renoveret gård med plads til 16 gæster, og som tilbyder nogle fremragende faciliteter. Huset er smagfuldt og en smule anderledes indrettet. Der er 8 soveværelser og 6 badeværelser (+sauna).

Huset er omgivet af 6.500 m2 vinmarker og frugttræer. Der er ingen naboer, hvilket sikrer privatlivets fred og al den afslapning, man ønsker.
Der er naturligvis en stor pool, 13 x 7 meter.

Hver torsdag morgen er der marked i Rousillon, men hver eneste ugedag er der marked i en af de mange landsbyer i Luberon.

Huset er på i alt 360 m2. I stueplan er der i den ene ende en stor afdeling med sofaer og åben pejs, og i den anden ende det store køkken med spisebord til hele gruppen.

Roussillon er rangeret som en af ​​de smukkeste landsbyer i Frankrig, og den ligger tæt på andre smukke landsbyer som Gordes, Bonnieux, Lacoste, Goult og mange flere. Roussillon er berømt for sin røde okker, som man får øje på langt tid, før man er tæt på byen.

I den gamle middelalderby er der alt, hvad man behøver. De smukke okkerfarver giver skønhed til øjnene, og til at fornøje maven er der flere restauranter, cafeer, bager og slagter. Der er også apotek, læge, små specialforretninger og gallerier.

En sjov lille historie

Huset har en historie, som er sjov at fortælle. Den nuværende ejers mor var gift med Curd Jurgens. Curd Jurgens var en ret berømt Hollywood-skuespiller fra midten af 50'erne og spillede med i film som "Michel Strogoff", "The Sixth Happiness Inn", "Battle of Britain", "The Spy who loved me", "Fjenden under "," Og Gud skabte Kvinden "og mange flere). Der har væet mange berømte mennesker på besøg i huset, såsom Elizabeth Taylor og Richard Burton, Maria Schell, Giacometti, Leonard Cohen, Romy Schneider, Herbert Von Karajan og mange flere, som kom for at nyde en afslappet tid i Provence ...

Lidt stemningsbilleder:

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Nogle kig indenfor - her er plads, lys og luft

Det professionelle køkken kan håndtere de mange mennesker, der er gaskomfur med fem varmeringe og to ovne, to køleskabe, stor fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine - og alt andet, der er brug for.

Der er også en vinkælder, som gæsterne kan benytte - her er et udvalg af drikkevarer, som man kan tage af og betale ved opholdets afslutning.

Stort og funktionelt køkken åbent ind til spise- og opholdsstue. Housekeeper, Nadege, kan også lave mad til jer.

Der er 8 soveværelser og 6 badeværelser i huset. Heraf er ét soveværelse med køjesenge og ét værelse er et børneværelse i tilknytning til master-bedroom.

Master bedroom og ensuite badeværelse

 

 

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Og endnu flere oveværelser

Et par badeværelser i samme stil

Grunden, huset ligger på, er 6.500 m2 stor - og der er naturligvis en dejlig pool, 13 x 7 meter

Poolen (ingen klorin i vandet) med liggestole og en pragtfuld udsigt

Masser af skyggemuligheder efter lidt aktivitet

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Der er mange muligheder for at samles udendørs omkring spisning og afslapning

Lidt mere stemning fra inde og ude

 Og en lille stemningsvideo fra Roussillon:

Prisliste Ferme Madone
Priser pr. uge for max. 16 personer. 

Priserne er inklusive leje af sengelinned, håndklæder, badehåndklæder, high-speed internet, lap-top computer, 8 timer ugentlig housekeeping samt slutrengøring

For at sikre bookning opkræves et depositum på 30 % af lejebeløbet. Restbeløb betales 95 dage før opholdet startes.

Der opkræves sammen med restbeløbet et sikkerheds depositum på 1.500 Euro mod skader på hus og grund. Såfremt der ikke er sket skader, returneres beløbet naturligvis.

Alle priser i Euro

Oktober til april (- Jul og Nytår) 4.650
Maj 5.430
Juni 5.840
Juli og august 6.850
September ( + Jul og Nytår) 5.540
Weekendophold, tre nætter fra 15. september til 15. maj 2.110
   
   
   

Hvorfor Ferme Madone?

Som I kan se af billederne, er Ferme Madone et lidt specielt hus. Udenpå et forholdsvis traditionelt Provence stenhus - indeni er der brugt meget træ i opbygning og indretning. Huset er stort - og det rummer hele 16 personer (heraf 2-4 børn).

Hvis man er til en stor og smuk have, ja så er man også gået rigtig. 6.500 m2 have, masser af frugttræer og beliggende midt i vinmarkerne.

Rousillon (en af les Plus Beaux Villages de France) er en rigtig dejlig lille landsby, af den slags, Luberon er fyldt af. Her i byen er der en særlig stemning - centrum er småt, det hele er meget koncentreret. Man kan køre i bil gennem byen, men vejen igennem er så smal, at der kun kan køre biler i én retning.

Én ting adskiller særligt Rousillon fra de øvrige smukke landsbyer: okker. Det røde okker ses overalt - første gang længe før du er nået frem til byen.

Der er alt, hvad man skal bruge i byen: restauranter, caféer, bager, slagter, apotek, læge, gallerier og marked hver torsdag.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie ProvenceRejser?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos ejeren - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har ekspertviden, vi kender stederne - og hos os får du den service, som de store udbydere ikke tilbyder. Vi sparer dig for mange besværligheder og ærgrelser.

C'est la Vie

Landskabet er præget af de smukke farver - og naboskabet til Mt. Ventoux

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk