Lej en lejlighed i Nice


Longchamp - 40 m2 + altan, 2 personer


En helt ny lejlighed, kommet med i programmet marts 2019. Og så er den billig! Du kommer til at bo på en fancy adresse i gaden Rue Longchamp, lige rundt om hjørnet fra gågaden. Der er en fem minutters gang til stranden, og den gamle bydel kan nås inden for en fem-otte minutters spadseretur. Shoppingområdet Jean Médecin er kun et minut væk. Ti minutters gang nord tager dig til hovedbanegården (fortsæt evt. op mod det spændende kvarter Republigue), som giver nem adgang til resten af ​​den franske riviera. Restauranter og barer uden for hoveddøren og masser af shopping selvfølgelig - gå ikke glip af shopping på nabo gaden Alphonse Karr.
Lejligheden er så ny som den kan være, fra udsmykning til møbler. Perfekt til to personer, der ønsker at tilbringe en hyggelig og afslappet tid i Nice. På 4. sal (ingen elevator), moderne amerikansk køkken med alle fornødenheder og en Nespreso maskine til morgenkaffen. Hvorfor ikke tage den på den lille altan?
Soveværelse med en dobbeltseng, opholdsstue og amerikansk køkken ...Gratis Wifi og tv med flere kanaler, hvis du keder dig på stranden....
Aircondition

Skiftedag: fleksibel

Prisen inkluderer: alle gebyrer, slutrengøring, linned / håndklæder, el og vand og en repræsentant i Nice.

Let og lys indretning

To spisepladser lige ved køkkenet

Plads til at slappe af

Smart og moderne køkken

Stuen er lys på gr. af de store døre

Komfortabel dobbeltseng

Mere om Nice

Husk, at du kan læse mere om Nice i både guiden her på sitet og på flere af de hjemmesider, der linkes til under menupunkter Links

Rue Longchamp

Vejledende priser

Priserne er vist for leje pr. overnatning. Lejepriser i Euro

Lejeperiode 1 nat

 

Januar, februar, marts, november, december 65
April og oktober 85
Maj, juni, juli, august, september 145
Påske 145

P.t. giver vi 20 % rabat på ovenstående priser

Skadesdepositum: 300 Euro 

Der tages forbehold for trykfejl og ændring af priser.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon  (+45) 23 72 03 66

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk