Lej et hus i Sydfrankrig


Le Bouquet Suites & Gite - Seguret (Vaucluse) - 14 personer


Se prisliste længere nede på siden

Udsigt over bjerge og træer, Seguret, Frankrig

Beliggenheden

Le Bouquet ligger for foden af Seguret, en af "les plus beaux villages de France" - og det passer. Her er billedsmukt. I og omkring byen finder man en skønhed, som har betaget os fra første gang, vi kom på de kanter. Nu er det utænkeligt, at vi tager til Provence uden at svinge forbi Seguret. Seguret ligger i bjerkæden Dentelles de Montmirail, som er en slags forbjerg til Mt. Ventoux. Nyd morgenmaden og den enestående udsigt fra terrassen på Le Bouquet. Allerede her ved man, at man er havnet det rigtige sted.

Gårdhave med sol i Seguret, Frankrig

Sådan bor I

På en selvstændig grund på Le Bouquet kan man leje to lejligheder (suites) og et lille feriehus (gite). Huset har 3 soveværelser og 1 badeværelse og dermed plads til 6 personer. Les suites har hver et soveværelse og en sovesofa i stuen, så der kan bo op til 4 personer i hvert af husene. Det betyder altså, at i alt 14 gæster kan overnatte på Le Bouquet Suites et Gite.

Ingrid og Jos er det perfekte værtspar. Der er ingen grænser for, hvad de vil hjælpe gæsterne med. Som noget nyt laver de nu også picnickurve til gæsterne til turen ud i det blå. 

Hus i Seguret, Frankrig

Omgivelserne

Som tidligere nævnt er udsigten fra huset formidabel. Så langt øjet rækker er der vinmarker eller udsigt til bjergkæden og landsbyen. Husk, at vi befinder os lige midt i et af de mest kendte vinområder i verden.

Landsbyerne ligger der på rad og række - lej evt. en cykel og kør rundt i de mest fantastiske omgivelser. I er i køreafstand til berømte vinbyer som Sablet, Gigondas og Rasteau.

Fra Seguret er der under 10 km til den gamle historiske by Vaison-la-Romaine og Orange med det berømte antikke teater nås på under en halv time.

Seng og stol i Seguret, Frankrig

Chambres d'hôtes

Der er 4 store dobbeltværelser, alle med selvstændige og moderne badeværelser. Komfortable senge at sove i er en selvfølge, ligesom der er WIFI i alle værelserne. Til hvert dobbeltværelse hører der en privat terrasse med havemøbler.

Èt af dobbeltværelserne er indrettet med faciliteter for gangbesværede.

Haven, omkranset af en stenmur, giver mulighed for såvel at nyde solen som at søge skyggen - eller den skønne pool. Nyd haven med dens oliven-, figen- og frugttræer og udsigten til såvel Seguret som Sablet.

Der er også et fællesrum med bl.a. bibliotek, og gæsterne kan mod en beskeden betaling forsyne sig fra det velpolstrede køleskab.

  

Kom i Seguret stemning via denne lille video fra den smukke landsby:

Spisebord i køkken i Frankrig

Lejligheder og gite

Der er indrettet to konfortable lejligheder, hver med et stort soveværelse med dobbeltseng, egen dagligstue med TV og et fuldtudstyret køkken. I dagligstuen en sovesofa med en dobbeltseng (140 x 200 cm).

Lejlighederne har deres egen private terrasse med en masse "privacy" og en enestående udsigt.

Gite: har 3 soveværelser, 2 med dobbelt- senge, 1 med to enkeltsenge. Der er et stort badeværelse.

Mulighed for at nyde morgenmad sammen med Chambres d'hôtes gæsterne for 7 Euro per person/dag.

En af de to lejligheder er tilgængelig for gangsbesværede.

Børn er velkomne, med der er ikke faciliteter for helt små børn.

Fleksible ankomst- og afrejsedage, minimumsophold 3 dage, dog 5 i højsæson. For Gite gælder 5 dage og 7 dage i højsæson.

Terrasse med udsigt i Seguret, Frankrig

Aktiviteter

Der er en lille (Vaucluses mindste, men den er der) petanque bane. Der er naturligvis også pool, en for lejlighedernes gæster og en for gæsterne på Chambres d'hôtes.

Derudover laver Ingrid og Jos flere gange ugentligt Tables d'hôtes. Der bliver også organiseret tema-måltider, som fx. Provence Søndagsfrokost. Man kan også bestille fx en let salat.

I højsæsonen arrangeres vinsmagninger med mulighed for efterfølgende barbecue. Alt dette foregår, når vejret er godt, hvad det som oftest er, på terrassen under vinrankerne.

Det, som er lidt ekstra her på Le Bouquet, er helt klart værtsparrets høje serviceniveau. De står klar med hjælp, arrangerer løbende forskelligt og er i det hele taget utroligt behagelige.

Når man ikke spiser på Le Bouquet, er der masser af restauranter i nærheden. Fire af dem i gåafstand, den ene mindre end et par hundrede meter fra huset.

 

Prisliste Le Bouquet Suites & Gite

Priserne gælder for én overnatning for det nævnte antal personer.

Fleksible ankomst- og afrejsedage. Minimum 5 dage i højsæson, i øvrige måneder minimum 3 dage.

Alle priser i Euro

Værelse/lejligheder Højsæson Øvrige måneder
Suites 150 v/ 2 prs. 125 v/2 prs.
Ekstra person i lejlighed 25 20
Gite 230 210

Højsæson juni, juli, august, september

Lejlighed: 25 euro for slutrengøring

Gite: 70 Euro for slutrengøring

Priserne er inkl. friskbagte baguetter hver morgen. Fuld morgenmad kan tilkøbes, 7 Euro pr. person

Her er lidt flere stemningsbilleder

Praktiske oplysninger

Der er WIFI indendørs over det meste af området.

Le Bouquet er eksemplet på, at når man gør det godt, finder kunderne frem til dig. Således også her.  Det tilrådes at booke overnatninger i rigtig god tid - især juli og august måned er hurtigt udsolgt, her skal man være virkelig tidligt ud for at have en chance.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie ProvenceRejser?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos Le Bouquet - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk