Lej et hus i Sydfrankrig


La Poste - Menerbes (Luberon) - 10 personer


Se prisliste længere nede på siden

Det gamle posthus i Menerbes er lavet om til et fantastisk og luksuriøst byhus i en af de smukkeste og skønneste landsbyer i Luberon, Menerbes. Det er dette skønne sted, Peter Mayle beskriver i sin berømte bog A year in Provence.

Huset har 5 overdådige soveværelser, og der er al den komfort, man kan ønske sig. Som nævnt er det et byhus - men det ligger i udkanten af byen, og der er en fantastisk udsigt ud over hele Luberon-dalen. Således har alle soveværelser og et par af de 4 badeværelser også udsigt ud over dalen.

I udkanten af byen - men med ca. 1 minuts gang til byens butikker og restauranter, kan man vel alligevel godt kalde det centralt beliggende.

I de varme måneder har gæsterne gratis adgang til poolen på et nærtliggende hotel, ca. fem minutters kørsel væk.

Huset er 450 m2 stort - og det er renoveret og indrettet i en kvalitet, man sjældent ser.  Med naturlig og behørig hensyntagen til husets originale kvaliteter, har ejeren skabt et hus helt ud over det sædvanlige.

Huset har en stor "indergård", nærmest bygget ind i en klippe, og der er naturligvis også en stor og rummelig tagterrasse, hvor en pastis passende kan indtages. Her er udkig til Gordes, Rousillon, Goult, Lumières - og Mt. Ventoux (anes i baggrunden på billedet).

Indvendig ses en indretning, second to none. Ejeren, Philip Brown, som er en succesrig forretningsmand fra London, har restaureret interiøret i en sofistikeret og moderne stil, som har spillet sammen med og forbedret den originale arkitektur. Bedst af alt, designet medvirker til at Provence's lys får lov til at bade i husets indre.

Der er mulighed for at leje et tilstødende værelse, så man kommer op på 12 sovepladser i alt. Kontakt os for at høre mere.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Nogle kig indenfor og udenfor, som indikerer, hvilke materialer, der er brugt såvel oprindeligt som ved renoveringen

Det store køkken er indrettet med bl.a. SMEG komfur og ovn, amerikansk køleskab/fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, food processor, milkshake maskine og smoothie maskine. Kobber pander og gryder løfter køkkenet lidt ud over det sædvanlige

Kæmpe køkken med bl.a SMEG komfur/ovn, alt i moderne udstyr og fritstående arbejdsø

Der er 5 luksuriøst indrettede soveværelser i huset med enten 160 cm dobbelt senge eller 90 cm enkeltsenge, som kan sættes sammen til 180 cm dobbeltsenge. Der er udsigt over Luberon dalen fra alle soveværelser

Master bedroom 1 og 2

De tre øvrige soveværelser

Der er 4 badeværelser i huset, to soveværelser deler det ene badeværelse

Badeværelserne er smukke og unikke - bygget ind i huset med respekt for det oprindelige

Opholdsrummet er stort og utrolig smagfuldt indrettet. Der er direkte adgang til indergården

Lidt flere stemningsbilleder fra inde og ude

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Den smukkeste af landsbyerne? I hvert fald én af dem.....

Prisliste La Poste
Priser pr. uge for max. 10 personer. 

Priserne er inklusive leje af sengelinned, håndklæder, badehåndklæder, high-speed internet, lap-top computer, 3 x 2 timer ugentlig housekeeping samt slutrengøring

For at sikre bookning opkræves et depositum på 40 % af lejebeløbet. Restbeløb betales 95 dage før opholdet startes.

Der opkræves sammen med restbeløbet et sikkerheds depositum på 1.550 Euro mod skader på hus og grund. Såfremt der ikke er sket skader, returneres beløbet naturligvis.

Alle priser i Euro

Fra 1. til 25. April 3.900
Fra 25. april til 19. september 4.300
Fra 19. september til 31. oktober 3.900
Fra 31. oktober til 5. december 3.700
Fra 5. december til 10. januar 2021 3.900
Fra 10. januar til 1. april 2021 3.500

Bemærk: off-season er der et tillæg for opvarmning af huset på 90 Euro pr. uge

La Petite Maison: ekstra tillæg på 450 euro pr. uge

Hvorfor La Poste?

I skal vælge et ophold på La Poste, fordi huset ganske enkelt er fantastisk. Det er et helt specielt hus, bygget af de lækreste materialer og indrettet med stil og elegance.

Og så ligger huset i en af de dejligste landsbyer i Luberon. Det betyder, at man kan kombinere det at bo i et helt unikt hus med at kunne gå hen og købe dagens avis og sætte sig på en af de små caféer med dagens første café.

I Menerbes er der flere caféer og restauranter. Café Veranda er et godt spisested, der kan anbefales. Når I skal ud at køre og besøge alle de andre vidunderlige landsbyer i Luberon, støder i hurtigt på Lacoste og Bonnieux. Begge byer har gode spisesteder, men den, vi vil fremhæve her, nævnes først og fremmest for udsigten: tag hen forbi Café de France i Lacoste. Maden er gennemsnitlig - men udsigten ud over Luberondalen er formidable.

En anden af de lokale landsbyer, I skal besøge, er Lourmarin. Den er på listen over de smukkeste landsbyer i Frankrig - og det med rette.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie ProvenceRejser?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos ejeren - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har ekspertviden, vi kender stederne - og hos os får du den service, som de store udbydere ikke tilbyder. Vi sparer dig for mange besværligheder og ærgrelser.

C'est la Vie

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk