Kontakt os

Ring til os

Du kan risikere at blive budt velkommen af en telefonsvarer. Indtal navn og nummer, og vi ringer tilbage. Eller endnu bedre: send os en mail, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

6 kommentar(er)

Kommentarer fra vore kunder - skriv gerne en ny - klik her

2017.02.22 Skrevet af Hans Thorup
Kære Ole!
Vores tur til Seguret, som havde et udtalt trøffelfokus, var en absolut succes. Karin og jeg nød hele turen og trøffelkulturen, som vi fik et flot indblik i.
Endvidere var det en fornøjelse at have dig som rejsefører, for det gav en dejlig ro i mig, at jeg ikke skulle have tjek på vejvalg, billetter osv.
Vi ser frem til igen at gøre brug af din viden og interesse for la France.
2017.02.22 Skrevet af Bettina
Kære Ole,
Ja, vi er kommet godt hjem og den hektiske hverdag har indfundet sig alt, alt for hurtigt.
Vi havde en rigtig dejlig rejse, og det er bestemt ikke sidste gang at vi holder ferie i Provence.
Når vi næste gang tager til Provence skriver vi til jer igen - i god tid - så skal vi prøve et andet område, men bo på samme måde.Tusind, tusind tak for al jeres hjælp og alle de mange fine tips I sendte og som vi fandt på jeres hjemmeside - vi gjorde god brug af dem.Bh. Bettina

2014.11.25 Skrevet af Thomas Olesen & Kirsten Prehn
Vi har været med på en helt fantastisk grupperejse, i september 2014, arrangeret af C'est la Vie. Alt var perfekt - ovenikøbet også vejret.
Vi var 6 par med på turen, og alt var meget vellykket. C'est la Vie havde arrangeret alt, uden at der på nogen måde var bindende bånd, alle kunne gøre hvad de mest havde lyst til, men der var selvfølgelig ingen, der ikke ville med til Pavepaladset i Avignon, hvor vi blev vist rundt at en rigtig god dansk guide. Ligeledes var de udvalgte restaurant´er hvor vi spiste også rigtig gode, og her var der da heller ingen, der valgte noget fra.
Vi overnattede på to fantastiske Chambres d´hôtes henholdvis ved Châteauneuf du Pape og ved Seguret. Dejlige steder med fantastiske værelser og med swimmingpool og vinstokkene lige uden for vinduret. Og så var der selvfølgelig en herlig morgenmad hver dag.
C'est la Vie havde arrangeret alt, så selv den mest kræsne, ikke kunne være andet end tilfreds. Vi kan varmt anbefale C'est la Vie som rejse arrangør.
2014.02.14 Skrevet af Karin og Hans
Herlig hjemmeside! Vi glæder os til at gå på opdagelse og sikkert også få personlig rådgivning ;-)
Den B&B som hidtil kun har haft jer som danske gæster kan godt vente nyt dansk besøg (fransktalende!).
Mange hilsner Karin og Hans
2014.02.08 Skrevet af Jacob
Til lykke med projektet - håber I får rigtigt travlt. Pøj pøj, Jacob
2013.01.12 Skrevet af Birgitte
Glæder os til at opleve Nice

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk