De andre store byer i Provence: Marseille, Avignon og Aix


Marseille, Avignon og Aix

Tre byer, som på hver deres måde er et besøg værd.

Marseille er Frankrigs næststørste by, og som sådan en stor en af slagsen. 16 departementer, selve byen har ca. 900.000 indbyggere, og den ligger ved Rhôneflodens udmunding i Middelhavet.

Avignon, især kendt for Pavepaladset, men faktisk (når først man kommer lidt væk fra turiststrøget) også en temmelig hyggelig by med mange spændende små gader, gode restauranter - og masser af shopping muligheder.

Aix-en-Provence er af disse tre byer nok vores favorit. Der er altså en særlig provencalsk stemning over byen - og her er masser af spændende kultur og andre oplevelser at kaste sig over.

Se mere til dem i undermenuen foroven.

 

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk