Lej et hus i Sydfrankrig


Ferme du Val - Lambesc (Bouches du Rhône) - 14 personer


Se prisliste længere nede på siden

Huset er en traditionel "mas" fra det 18. århundrede. En imponerende fritstående ejendom med en kæmpe grund, der åbner ud til åbne marker.

Huset ligger i et fantastisk smukt område i trekanten mellem Pertuis, Salon-de-Provence og Aix-en-Provence. Der er ca. et kvarters kørsel til Aix fra huset.

Haven omkring huset er fordelt på to niveauer, så man kan vælge at spise nær poolen i skyggen af vinranker eller på en terrasse omgivet af blomster og en skøn duft af krydderurter.

Poolen er 12 x 5 meter, fri for klor, og der et pool-house med toilet, bruser og omklædningsrum.

Huset er blevet omhyggeligt restaureret, og det er fuld af Provence antikviteter og malerier.

Lokale omtaler ofte huset som "un petit paradis" - og mange ting gør huset til dette paradis. Selve huset og beliggenheden er naturligvis helt afgørende faktorer. Indretning, charme, mulighed for ro og afslapning er andre faktorer - men også små detaljer som det sprøde hvide sengetøj og de lækre håndklæder betyder noget. Og så er der selvfølgelig den kølige rosévin, som venter ved ankomsten!

Med til at gøre opholdet til noget særligt er også parret, som passer huset og naturligvis tager imod gæsterne. De taler flydende engelsk, fransk og tysk - og de hjælper med alt, hvad man ønsker at få hjælp til.

Det kan fx lade sig gøre at få dem til at afhente gæsterne i lufthavnen, de kan lave mad, organisere catering og de kan arrangere vinture rundt i området, eksempelvis i Chateauneuf du Pape.

De sørger også for evt. babysitting eller pasning af de lidt større børn.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Et par kig indenfor i stuerne

Rummeligt køkken med alt, der hører til. Der er et selvstændigt rum med vaskemaskine og tørretumler

Der er 7 soveværelser i huset fordelt på 3 stk. på 1. sal (her er 3 badeværelser), 3 stk. på 2. sal (her er 2 badeværelser) samt et selvstændigt lille studie med tilhørende stue og "kitchenette" og bad

Her er fem af de syv dobbelte soveværelser

To af de smagfuldt inrettede badeværelser

Udendørs: Poolen er 12 x 5 meter, fri for klor, og der et pool-house med toilet, bruser og omklædningsrum

Poolområdet med blik til huset og til markerne

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon (+45) 23 72 03 66

Huset fra et par andre vinkler. Her er næsten lidt "La Siroque" over det (A Good Year, Russel Crowe)

Prisliste Ferme du Val
Priser pr. uge for max. 14 personer. 

Priserne er inklusive leje af sengelinned, håndklæder, badehåndklæder, high-speed internet, 10 timer ugentlig housekeeping samt slutrengøring

For at sikre bookning opkræves et depositum på 30 %. Restbeløb betales 6 uger før opholdet startes.

Der opkræves et sikkerheds depositum på 1.500 Euro mod skader på hus og grund. Såfremt der ikke er sket skader, returneres beløbet naturligvis.

Alle priser i Euro

Fra 1. november til slut marts 3.600
Fra 1. april til 13. maj 3.650
Fra 14. maj til 26. juni 4.190
Fra 26. junii til 28. august 5.690
September 4.400
Oktober 3.600

Hvorfor Ferme du Val?

I skal vælge et ophold på Ferme du Val, fordi huset er et autentisk, flot sydfransk hus, beliggende i et fantastisk område af Provence.

Lej huset hos os. Vi er billigere end de store aktører på markedet, vi lægger ikke det ene og det andet gebyr på lejeprisen. Til gengælder lægger vi masser af service på!!

Her er meget smukt i trekanten mellem Pertuis, Salon-de-Provence og Aix-en-Provence, og man er tæt på disse tre dejlige byer. Især Salon og Aix kender vi rigtig godt, og vi kan varmt anbefale dem begge (se omtaler i Guiden). Aix er noget helt særligt, det er områdets hovedby, kendt som kunst- og kulturby og bare utrolig dejlig og charmrende.

Selve huset er kæmpestort, der er plads til 14 personer i syv dobbeltværelser, heraf ét i et selvstændigt studie med indgang fra haveniveau, så det er særligt velegnet til folk, der ikke er vilde med trapper.

Helt særligt for huset er parret, der passer huset. De er utrolig gæstfrie og tjenstvillige - spørg dem om noget, og det ordnes. De tilbyder også at hente i og bringe til lufthavnen.

Vores restauranttip her må være Aix - og her er mange at vælge imellem. I vores guide anbefaler vi bl.a. restauranterne på det lille torv for enden af Rue des Tanneurs (Garvergaden). Hvis det er et let måltid, I er ude efter, er Brasserie le Bouddoir et godt bud. Store lækre salater eller en lille formule.......

C'est la Vie

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk