Kort over Frankrig | Rejser | ferie | inspiration

C'est la Vie
Her kan du læse mere om
C'est la Vie
| ProvenceRejser

Chambres d'hôtes
Bed & Breakfast - en dejlig og anderledes måde at bo på

Lejligheder i Nice 
Lej en lejlighed og nyd den fantastiske by

Store huse
Lej et unikt og luksuriøst hus i Provence

Ekspertviden, personlighed, håndplukkede steder - og til de rigtige priser

C'est la Vie ProvenceRejser er et lille rejseforetagende med et enkelt udgangspunktt: Kærlighed til Frankrig og Provence især, erfaring i at rejse i landet og sidst, men ikke mindst, stor lyst til at formidle vores viden herom. Provence er blevet passionen.

Du skal kontakte C'est la Vie , hvis du vil ha' det, man først finder efter mange års søgen. Når du bruger ProvenceRejser får du del i den ekspertviden, vi har om stederne - vi kan guide dig det rigtige sted hen. De steder, vi præsenterer, har vi håndplukket. Vi kender ejerne, vi kender stederne -  vi har sovet i sengene, vi har handlet på byens marked, og vi har spist på den lokale restaurant.

Alt dette koster dig ikke ekstra. Du betaler nøjagtig det samme, som hvis du bestiller direkte på ejerens hjemmeside. Og hos os betaler du som oftest mindre end hos "de store" udbydere, som er rigtig dygtige til at lægge diverse gebyrer på prisen.

Hvis dit behov er mere eller anderledes, end det du finder her på siderne, så kontakt os. Vi hjælper hvert år singler, par eller familier af sted på ferier i skønne Sydfrankrig. Kig under "Hjælp?"

Skal vi hjælpe?
Vi finder næsten med garanti et sted til dig og din familie.

Guiden
Tag en tur forbi den subjektive inspirationsguide

Kontakt
Klik på billedet og kom videre til vores kontaktformular

Links ProvenceRejser
Masser af links i Danmark og Frankrig for den frankofile