Lej en lejlighed i Nice


Cosy - 30 m2, 2 personer


Dette er en hyggelig lejlighed, centralt beliggende i den gamle by. Beliggende på den velkendte gade "Rue de la Tour", kendt for sin "cave", vinkælder ... Så det er bare ud af gadedøren, og der er en Apero klar. Place Garibaldi og Café Turin to minutters gang fra lejligheden. Det samme er byens store Monoprix.
Lejligheden har ingen balkon men er meget lys med eftermiddagssolen, som strømmer ind. Udsigten er bestemt heller ikke dårlig - med den smukke park og bjergene omkring Nice uden for vinduet.
At komme hertil fra lufthavnen er såre enkelt, buslinje 98 stopper næsten lige uden for bygningen. 
Du er mindre end 10 minutters gang væk fra det blå hav og alle restauranter, barer og og butikker er rundt om hjørnet. Ligeledes Cours Saleya, markedspladsen, hvor du finder grøntsager og provencalske krydderier til din frokost.
Lejligheden ligger på 4. sal (ingen elevator) men det er en nem trappe at gå op ad. Perfekt til to personer, der ønsker at bo centralt i Vieux Nice. Et køkken med alt hvad du behøver (bl.a. opvaskemaskine). Stort badeværelse med bruser og en hyggelig opholdsstue. Aircondition, TV og Wifi.
Skiftedag: fleksibel

Prisen inkluderer: alle gebyrer, slutrengøring, linned / håndklæder, el og vand og en repræsentant i Nice.

Lejligheden er "cosy" - hyggelig 

Dejlig udsigt - ud over by og bjerge

Køkken med spisepladser og opvasker

Fin og funktionel

Et kig til komfortabel dobbeltseng

Bemærk, at der ikke er elevator

Mere om Nice

Husk, at du kan læse mere om Nice i både guiden her på sitet og på flere af de hjemmesider, der linkes til under menupunkter Links

5, Rue de la Tour

Vejledende priser

Lejepriser i Euro

Lejeperiode 1 nat/1  uge

 

Januar, februar, marts, november, december 83/500
April og oktober 105/625
Maj, juni, juli, august, september 125/750
Påske 125/750

Skadesdepositum: 200 Euro 

Der tages forbehold for trykfejl og ændring af priser.

Hvis I vil høre nærmere, kontakt os enten på mail: kontakt@cestlavie.dk eller på telefon  (+45) 23 72 03 66

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk