Contact us

Call us

You may be welcomed by an answering machine. Leave your name and number and we call you back. Or even better: send us an email.

Feedback

If you have good ideas to our site, don't hesitate to contact us

6 comment(s)

Comments from our customers - bee free to write another

2017.02.22 Written by Hans Thorup
Kære Ole!
Vores tur til Seguret, som havde et udtalt trøffelfokus, var en absolut succes. Karin og jeg nød hele turen og trøffelkulturen, som vi fik et flot indblik i.
Endvidere var det en fornøjelse at have dig som rejsefører, for det gav en dejlig ro i mig, at jeg ikke skulle have tjek på vejvalg, billetter osv.
Vi ser frem til igen at gøre brug af din viden og interesse for la France.
2017.02.22 Written by Bettina
Kære Ole,
Ja, vi er kommet godt hjem og den hektiske hverdag har indfundet sig alt, alt for hurtigt.
Vi havde en rigtig dejlig rejse, og det er bestemt ikke sidste gang at vi holder ferie i Provence.
Når vi næste gang tager til Provence skriver vi til jer igen - i god tid - så skal vi prøve et andet område, men bo på samme måde.Tusind, tusind tak for al jeres hjælp og alle de mange fine tips I sendte og som vi fandt på jeres hjemmeside - vi gjorde god brug af dem.Bh. Bettina

2014.11.25 Written by Thomas Olesen & Kirsten Prehn
Vi har været med på en helt fantastisk grupperejse, i september 2014, arrangeret af C'est la Vie. Alt var perfekt - ovenikøbet også vejret.
Vi var 6 par med på turen, og alt var meget vellykket. C'est la Vie havde arrangeret alt, uden at der på nogen måde var bindende bånd, alle kunne gøre hvad de mest havde lyst til, men der var selvfølgelig ingen, der ikke ville med til Pavepaladset i Avignon, hvor vi blev vist rundt at en rigtig god dansk guide. Ligeledes var de udvalgte restaurant´er hvor vi spiste også rigtig gode, og her var der da heller ingen, der valgte noget fra.
Vi overnattede på to fantastiske Chambres d´hôtes henholdvis ved Châteauneuf du Pape og ved Seguret. Dejlige steder med fantastiske værelser og med swimmingpool og vinstokkene lige uden for vinduret. Og så var der selvfølgelig en herlig morgenmad hver dag.
C'est la Vie havde arrangeret alt, så selv den mest kræsne, ikke kunne være andet end tilfreds. Vi kan varmt anbefale C'est la Vie som rejse arrangør.
2014.02.14 Written by Karin og Hans
Herlig hjemmeside! Vi glæder os til at gå på opdagelse og sikkert også få personlig rådgivning ;-)
Den B&B som hidtil kun har haft jer som danske gæster kan godt vente nyt dansk besøg (fransktalende!).
Mange hilsner Karin og Hans
2014.02.08 Written by Jacob
Til lykke med projektet - håber I får rigtigt travlt. Pøj pøj, Jacob
2013.01.12 Written by Birgitte
Glæder os til at opleve Nice