Præsentation af La Parare


La Parare har fire store og flotte værelser med tilhørende meget flotte og spændende badeværelser. Huset er et gammelt stenhus, og ikke to værelser er tilnærmelsesvis ens.

Til ale fire værelser hører et unikt badeværelse eller badeområde til. Særligt indrettet med fokus på velvære og romantik.

Billeder fra lejlighed Le Grenache

 

Der er en formidabel udsigt fra huset ud til Nice' bagland. Det er et kuperet terræn, og der er mulighed for spændende vandreture i området.

En af flere hyggelige terrasser 

- denne deles mellem de to værelser. De to lejligheder råder over hver deres terrasse.
Der er masser af muligheder for at tilberede sin egen mad og hygge sig med den indkøbte Côte du Rhône som her, hvor der uden for sommersæsonen er tændt op i brændeovnen.

Seguret

Seguret er med på listen over "De smukkeste landsbyer i Frankrig".

CE' bedømmelsen:

Patios des Vignes er en absolut favorit. Her spiller kvalitet og pris i den grad sammen. Fire meget smagfuldt indrettede værelser/lejligheder, og der er kvalitet i alle detaljer. Komfortable senge, super badeværelsesfacili-teter, klimaanlæg i gulvet samt aircondition til de varme dage, en lækker pool med rigtig gode liggestole og parasoller til de varme dage er selvfølge-ligheder.

Der serveres en skøn hjemmelavet morgenmad.

Den samlede kapacitet er 12 personer, dog er et ideelt maksimum 8 til 10 personer.

 

Eksempel på anmeldelse af La Parare

Mont Ventoux ligger ikke langt fra Patios des Vignes, men der er ikke udsigt til Det Skaldede Bjerg, for den lille bjergkæde Dentelles de Montmirail ligger i vejen.  Brug lidt tid på at køre rundt i området - gerne på cykel. Et fantastisk flot område med mange naturoplevelser.