La Paliere


Beliggenheden

Dette B&B ligger i Correns, en lille landsby i området  nord for A8 og DN7 og nord for Brignoles og  sydvest for Cotignac. Byen ligger ved bredden af floden Argens.

Correns har markedsført sig selv som Frankrigs første bio/økologiske by. Alt bliver biologisk fremstillet, og da hovedproduktet i området er vin, gælder det naturligvis også vinene.

Fra Correns kommer man i løbet af ca. en times køretid i bil til såvel kysten som til Lac St. Croix og endnu tættere på er interessante byer som Le Luc, Brignoles, Cotignac, Entrecasteaux og Tourtour for ikke at forglemme Abbaye du Thoronet.

Et par kilometer uden for byen ligger et interessant lille Chambres d'hôtes. La Paliere har ikke mere end et par år på bagen, men Sylvie har fået etableret et fint og attraktivt sted.

Sådan bor I

Der er tre værelser, lidt forskellige i størrelse og indretning. Vi har boet på det ene, som er beliggende på første sal.

Det mindste af værelserne er 22 m2 stort, der er to enkeltsenge i værelset og en suite badeværelse. 

Et andet rum er 40 m2 stort, og der er et badeværelser med walk-in bruser. Der er en stor dobbelt seng og en enkeltseng.

Det største af værelserne er 42 m2, og der er en kæmpe dobbeltseng med ekstra bredde og ekstra længde.

Air-condition og WIFI i alle rum.

Der er på badeværelserne naturligvis hårtørrer og forskellige toiletartikler ligger klar til gæsterne.

Huset - og omgivelserne

Huset består af hovedhuset med privaten og chambres d'hôtes. Ved siden af hovedhuset er der en sidebygning, som er indrettet med køkken m.v. til gæsterne.

Hvis man ikke har lyst til selv at bakse med frokosten eller aftensmaden, så kan vi anbefale en anden mulighed: huset ligger et par kilometer uden for Correns, så man kan evt. gå - man kan naturligvis også tage bilen - ind til byen og få sig et bord på det lokale Auberge de Correns. Vi har omtalt det i GUIDEN under menupunktet MADEN. Det kan varmt anbefales - lad evt. Sylvie bestille bord - og sæt jer så til rette i den hyggelige gårdhave og nyd et dejligt måltid og lidt af den biologiske, lokale vin til. Et une carafe d'eau, naturellement.

Haven og poolen

Udsigten er som på vore andre Chambres d'hôtes rigtig flot. Correns ligger i et dejligt hjørne af Var, og der er vinmarker rundt om Paliere.

Haven er flot og hyggelig, og man kan nemt finde et lille hjørne at slappe af i. Der er en pool, som er opvarmet i dele af året, og der er udendørs spa.

Man spiser morgenmaden på den store terrasse uden for hovedhuset, og her fra er der en flot udsigt ud over ejendommen.

Morgenmaden

Sylvie er en meget imødekommende og hjælpsom værtinde, som nyder at kræse for sine gæster. Der er altid en smagsprøve på en nybagt kage, kirsebær fra haven og andre lækkerier. Morgenmaden er et lille kapitel for sig. Den bliver serveret på den store terrasse, og der er det hele - og lidt til. Der er "det sædvanlige", kaffe, the, juice, brød, hjemmelavet syltetøj, frisk frugt, lækker honning og.... Vi har sikkert glemt noget. Men især gæster, som har en sød tand lige fra morgenstunden, går ikke skuffede fra morgenbordet. Der bliver disket op med det, vi vil kalde små desserter - alt hjemmelavet og meget lækkert. Det var ikke der, vi tabte os!

 

 

 

Lidt ekstra

Sylvie gør hvad hun kan for at opfylde gæsternes behov. Således var noget af det første, hun tænkte på, da huset skulle indrettes, at der skulle være et sted, hvor gæsterne kan lave deres egen mad. Der er derfor indrettet et køkken/alrum  i en separat tilbygning i forlængelse af terassen  med alt, hvad man behøver for at kunne lave sin egen mad og sidde og spise den i hyggelige omgivelser. Rummet er også forsynet med et TV.

En anden ting, som er særligt for stedet, er den daglige servering af rosévin. Husbonden er også vinbonde, så der bliver hver dag (vi mener det er kl. 19)  serveret lidt smagsprøver af den dejlige biologiske rosé på terassen, hvor man også har mulighed for at hilse på stedets øvrige gæster.

 

Priser for ophold på Chambres d'hôtes La Paliere i Correns
Priserne gælder for én overnatning for to personer, inklusive morgenmad.
Alle priser i Euro

Værelse/lejligheder Hele året
To-personers værelse 100
Dobbeltværelse m/udsigt til poolen 110
Dobbeltværelse m/udsigt til haven 130
Ekstra person incl. morgenmad 30

 

Her er lidt flere stemningsbilleder

Praktiske oplysninger

Der er WIFI indendørs i hele huset.

La Paliere er, som andre chambres d'hôtes, der satser på kvalitet, eftertragtede. Det tilrådes at booke overnatninger i god tid - især juli og august måned er hurtigt udsolgt, her skal man være tidligt ud for at have en chance.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde.

Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos La Paliere - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

We have a great love for France and especially for the south of France. That's why we made C’est la Vie | Provence Travel.

All in all, we love to travel - and like everyone else, we get help from the internet. But we also think that everything has become very impersonal. We can buy our travels or stays with huge companies that are completely impersonal, who do not know the word service and who are not available in speech. That is another reason for having made C’est la Vie | Provence Travel. If you want expertise, personality and service, try us out. On top we are cheaper than the aforementioned companies, because we do not add "service fee" etc. on the price.

Call or write to us. Tel. (+45) 23 72 03 66 or email kontakt@cestlavie.dk