Chambres d'hôtes i Var


Solskin i Var i Frankrig

Varm, varmere, Var - et departement i Provence

Var (dep. 83) er et af de største af de departementer, som udgør PACA.

Mange danskere har været i Provence uden at ane, at de har været i Var. Tit omtales det som "Nice's bagland", og mange kender ikke departementet men derimod de byer og andre stednavne, der knytter sig dertil. Hvis man siger St. Tropez, Sainte-Maxime, Gorges du Verdon etc., så er flere med.

Her er dejligt mange steder - og som det fremgår af andre steder på denne hjemmeside, så er vi specielt glade for området omkring Cotignac. Men området er måske især kendt for "det franske Grand Canyon", Gorges de Verdon. Et meget smukt og unikt område, som masser af turister valfarter til. Det er også kæmpestort, så det kan sagtens lade sig gøre at finde sine egne vegne frem til steder, man kan oplve - om ikke helt for sig selv, så uden de store turiststrømme i kølvandet.

Billedet her viser et kig på den kunstige sø, Lac St. Croix, med noget af det mest klare vand, man kan se i denne verden. Søen, livet ved søen, de omkringliggende byer og fx. vandreture i kløften er unikke oplevelser, som vi gerne guider til.

Kig nærmere på vores Chambres d'hôtes, se undermenuerne foroven

La Câlinade

Hvis I tænker på at tage til Gorges du Verdon, så har vi stedet, I skal bo. Hos Nathalie og Philippe finder I det hele. Et skønt sted - og det helt rigtige udgangspunkt for ture ud i noget af det mest fantastiske natur, Frankrig kan byde på. Masser af muligheder for at bevæge sig rundt i bil, på cykel og til fods på en af områdets mange afmærkede vandreruter.
Fem minutters kørsel fra Lac St. Croix og en masse aktiviteter til vands.
 

Udsigt over hus i Radassiere i Frankrig

Radassiere

I gåafstand fra en af de mest interessante landsbyer i Var, Cotignac, kan I bo og spise godt hos Maryse og Richard. Et hyggeligt sted midt i noget af det mest autentiske Provence.

 

Udsigt over huse i La Paliere i Frankrig

La Paliere

Hos Sylvie bor I skønt lidt uden for Correns, den på alle måder grønne by i Var. Sørg for at checke ind før kl. 18.30 - for her serveres roséen på terrassen.

 

Det lille ekstra hos Radssiere:

  • dejlige store værelser og badeværelser
  • venligt og imødekommende værtspar
  • beliggenheden tæt på Cotignac og "paradis"

Det lille ekstra hos La Paliere:

  • ekstremt sød og hjælpsom vært, Sylvie
  • skøn morgenmad til at starte dagen på
  • hyggelig rosésmagning hver aften på terrassen

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk