Patioen i vinmarkerne (PdV)


Beliggenheden

"Patioen i vinmarkerne" ligger for foden af Seguret, klassificeret som en af de smukkeste landsbyer i Frankrig - og det passer. Her er billedsmukt. I og omkring byen finder man en skønhed, som har betaget os fra første gang, vi kom på de kanter. Nu er det utænkeligt, at vi tager til Provence uden at svinge forbi Seguret.

Seguret ligger i bjerkæden Dentelles de Montmirail, som er en slags forbjerg til Mt. Ventoux. Nyd livet i fred, ro og med tårnhøjt til himlen. 

Sådan bor I

På PdV er der to værelser og to lejligheder. Marsanne er et dobbeltværelse, Roussane dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Disse to dobbeltværelser deler en vestvendt overdækket terrasse, som også kan lukkes helt af. Der er en varmeovn på terrassen til de kølige aftener out-season.

Syrah en lejlighed til 2-3 personer, og Grenache en lejlighed med et dobbeltværelse, bad og toilet i stueetagen samt dobbelt- værelse og badeværelse på 1. sal. Herudover en fælles stue/køkkenafdeling.

 

Omgivelserne

Vi befinder os midt i Côte du Rhône. Fra poolområdet er der udsigt til vinmarker eller til bjergkæden og landsbyen. 

Landsbyerne ligger der på rad og række - lej evt. en cykel og kør rundt i de mest fantastiske omgivelser. I er i køreafstand til berømte vinbyer som Sablet, Gigondas og Rasteau.

Tag evt. en vandretur i Dentelles de Montmirail. Her kan I bl.a. (som på billedet) se, at selv oppe på toppen kan det lade sig gør at dyrke vin. Der er "blot" kørt adskillige tons store sten til for at beskytte planterne.

Dobbeltværelserne

De to dobbeltværelser er store og meget velindrettede.  Alt, du finder på PdV er af høj standard. Super lækre senge, skønne badeværelser, smagfuld indretning med Marys sans for det smukke. Dobbeltværelserne deler en overdækket terrasse, som kan lukkes med skydedøre (se billedgalleriet).

Morgenmaden, som er et kapitel for sig, serveres enten på Marys og Christian private terrasse, som ligger 10 meter fra værelserne eller på værelsernes egen terasse. Man bestemmer selv, om man vil have lidt fransk konversation med til morgenmaden :)

Lejlighederne

På PdV er der to lejligheder, Syrah og Grenache, hver med egen terrasse med mulighed for både at slikke sol og søge skygge. Begge lejligheder indrettet med et lille køkken med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine m.v.

Syrah med et dobbeltværelse, badeværelse og mulighed for opredning på sofaen i stuen. Grenache, den store lejlighed i to etager, med to soveværelser og to badeværelser.

Christian kommer hver morgen og stiller en kurv med det friske brød, yougurt og frisk frugt, og der er allerede lagt smør, ost og pølse i køleskabet. Morgenmaden indtages på terrassen tilhørende lejligheden.

Poolen

Poolområdet med en over-flow-pool er som alt andet på PdV gennemført lækkert og smagfuldt. Christian passer og plejer poolen, ligesom han plejer haven, bl.a. urtehaven, der er ikke plads til "ubudne gæster" hverken i eller omkring poolen.

Der er naturligvis kvalitets liggestole parat til alle, og fra poolområdet er udsigten særligt formidabel. Lig i vandet og kig ud over markerne, over på Dentellerne og drøm om roséen, der venter på terrassen.

Inkluderet i prisen er naturligvis også lækre badehåndklæder til poolen, så alt I behøver at pakke hjemmefra, er solcremen.

 

Priser for ophold på Chambres d'hôtes PdV i Seguret.
Priserne gælder for én overnatning for det nævnte antal personer, inklusive morgenmad.

Alle priser i Euro

Værelser/lejligheder 15.3.-30.4. 1.5.-30.6. + 16.9.-11.11. 1.7.-15.9.
Marsanne 2 prs. 90 100 110
Rousanne 2/3 prs. 95/120 110/135 120/145
Syrah 2/3 prs. 125/155 140/170 160/190
Grenache 3/4/5 prs. 160/190/215 175/205/230 195/225/250

(+ 10 euro ved kun én nat))

Her er lidt flere stemningsbilleder - klik på et billede og I får et billedgalleri frem

Praktiske oplysninger

Der er aircondition, i lejlighederne ligger systemet i gulvet. Der er WIFI over det meste af området.  

PdV er eksemplet på, at kvalitet er efterstræbt. Det tilrådes at booke overnatninger i rigtig god tid - især juli og august måed er hurtigt udsolgt, her skal man være virkelig tidligt ud for at have en chance.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde. Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos PdV - fordelen for dig (udover at vi taler dansk) er, at vi på grund af vores langvarige samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk