Chambres d'hôtes i Seguret


Udsigt over Seguret i Frankrig

Seguret - en perle i Vaucluse og et af de smukkeste steder i Provence

Seguret er på listen over "Les plus beaux villages de France". Af alle smukke steder i Frankrig, vi har besøgt, står Seguret højt på listen. Vi ankom første gang i 2011 ved en tilfældighed, og vi vender hele tiden tilbage. Vore to B&Bs ligger begge på en bakketop lidt neden for byen, stort set midt i vinmarkerne og med en fantastisk udsigt til Dentelles de Montmirail og til vinmarkerne i denne del af Côte du Rhône, i cykelafstand til vinbyer som Sablet, Rasteau og Gigondas.

Der er 7-8 km til Vaison la Romaine, og hvis man fortsætter der fra, støder man ind i områdets store attraktion, Mont Ventoux.

Det er nødvendigt at bestille på dem begge i god tid, for Seguret er blevet en meget populær destination. Det er ikke kun os, der er faldet for områdets skønhed og nærhed til turistattraktioner som Mt. Ventoux, Orange, Avignon, Gorges d'Ardeche m.v.
Læs mere om området nederst på denne side.

Kig nærmere på vore Chambres d'hôtes:

Swimmingpool ved bed-and-breakfast i Frankrig

PdV

Klik på billedet og du kommer videre til en præsentation af PdV

Gårdhave med sol i Frankrig

Le Bouquet

Klik på billedet og du kommer videre til Le Bouquet

Det lille ekstra hos PdV:

  • udsigten fra poolområdet
  • alt er gennemført lækkert - høj kvalitet
  • morgenmaden

Det lille ekstra hos Le Bouquet:

  • udsigten fra morgenmadsterrassen
  • suverænt værtspar - nærmest alt kan lade sig gøre
  • en fantastisk hyggelig stemning

Seguret ligger i Dentelles de Montmirail - en lille bjergkæde nord for Mt. Ventoux - som  tiltrækker opmærksomhed ved deres stenede lyse kalkstensklipper, som strækker sig langs vinmarkerne til nogle af Frankrigs mest kendte vinbyer. Vi er i den sydlige del af Côte du Rhône, og vinstamtavlen nævner navne som Gigondas, Vacqueyras, Beaumes de  Venise, Sablet og Seguret. Alle maleriske landsbyer, der smukt har fundet sig til rette i bjergkæden.

Området er præget af de mange vingårde, men der er også mange andre grunde til at bosætte sig her for en periode. Gåture eller cykelture i det fantastiske landskab er oplagte muligheder, omend besøg på områdets mange vingårde eller Caves de Vin naturligvis skal med i programmet.

Men området er også attraktivt på grund af nærheden til byer som Vaison-La-Romaine (8 km), Mt. Ventoux (20 km), Avignon (43 km), Orange (22 km). Her står oplevelserne i kø, se andre steder på vores hjemmeside.

I vores guide kan I læse mere om Vaucluse, som Dentellerne er en del af.

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk