l'Hers


Beliggenheden

Châteauneuf du Pape er en hyggelig lille landsby, smukt placeret nord for Avignon. Meget handler om vin, men det er nu også bare en lille hyggelig by med masser af liv.

For vinentusiaster naturligvis et yderst interessant område, men selvom man ikke tilhører den kategori, er det et oplagt sted at slå lejr, hvis man er kommet for at udforske området. På en halv time er man i Avignon og de fleste af de øvrige attraktioner i Vaucluse nås på en god times tid.

Laure hjælper naturligvis med gode tips og kørevejledninger,  hun kender området som sin egen bukselomme.

 

Sådan bor I

L'Hers blev totalt renoveret i 2010 og består af to afdelinger. En Chambres d'hôtes afdeling med fire store og flot indrettede dobbeltværelser med tilhørende kæmpestore badeværelser.  

Den anden afdeling består af en stor lejlighed med tre dobbeltværelser magen til de øvrige og med et selvstændigt køkken med spiseplads til seks personer. 

I stueetagen er den store spisestue, hvor morgenmaden og evt. aftensmåltider indtages. Man kan også bare sidde der og hygge sig med en drink eller et spil, såfremt vejret undtagelsesvis ikke er til udendørs sysler.

Maden

En af de ting, vi måler vore B&Bs på, er maden. Det ligger i konceptet, at der følger morgenmad med i prisen. Men det er jo ikke ligegyldigt, hvilken morgenmad, man får serveret. På l'Hers er såvel udvalget som smagen stor.

Hos nogle af vore udvalgte samarbejds- partnere serveres nogle aftener de såkaldte Table d'hôtes. På l'Hers kan gæsterne bestille og nyde en hjemmelavet tre-retters menu. Den er naturligvis afstemt og tilpasset sæsons råvarer. Vi prøvede den i efteråret 2014, og det kan bestemt anbefales.

Dobbeltværelserne

Alle dobbeltværelserne er store og de er individuelt designede med forskellige farvevalg. Laure har indrettet i en moderne og iøjnefaldende stil.

Sengene er store og der er tale om kvalitetssenge, som man sover virkelig godt i.

Der er som nævnt masser af plads i værelserne, og det er der også på de store og rummelige badeværelser, ligeledes individuelt idrettede og designede.

Aktiviteter

Naturligvis er området præget af vin og den store  produktion, der finder sted. Laure og Christian driver et sted med megen aktivitet, blandt andet i kraft af tilknytningen til mad og vin. Der er i den tidligere vinslotsafdeling indrettet lokaler, hvor der afholdes bryllupper, middage og anden form for selskabelighed.

For gæsterne på l'Hers er der mulighed for flere gange ugentligt at bestille Tables d'hôtes, og man kan bestille fx. Cooking Classes og massage.

I nærheden

Vi befinder os mellem Orange og Avignon. To berømte og historiske byer, Avignon med Pavepaladset, som på billedet rejser sig mod den blå septemberhimmel. Som nævnt andetsteds er der ikke langt til alle de steder i Vaucluse, vi beskriver på andre steder, men der er heller ikke langt til det sydligste Ardêche. På mindre end en time er man ved sydspidsen af Ardêche-floden, hvor man bl.a. kan starte en dag med kanotur på floden og se det fantastiske landskab i Gorges d'Ardêche.

Priser for ophold på Chambres d'hôtes CdP
Priserne gælder for én overnatning for to personer, inklusive morgenmad.
Alle priser i Euro

Værelse Lavsæson Højsæson
Alle 120 140

Lavsæson fra 1.1. - 30.3.  Højsæson fra 1.4. - 31.10. (local tax 1,10 euro pr. prs. pr. nat)

Tables d'hôtes laves på bestilling og koster 30 euro pr. prs.

Her er lidt flere stemningsbilleder - klik på et billede og I får et billedgalleri frem

Praktiske oplysninger

Der er aircondition i alle værelser. Der er WIFI over det meste af området. Morgenmad serveres mellem 8 og 10.

Hers er eksemplet på, at kvalitet er efterstræbt. Det tilrådes at booke overnatninger i rigtig god tid - især juli og august måed er hurtigt udsolgt, her skal man være virkelig tidligt ud for at have en chance.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde. Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos l'Hers - fordelen for dig er, at vi på grund af vores langvarige samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk