La Garrigue


Sådan bor I

La Garrigue tilbyder fem B&B værelser og en lejlighed. På 2. sal fem dejlige, charmerende og forskellige dobbeltværelser, dog er det ene en familiesuite med forældre rum og et lille børneværelse, med en dør imellem. Alle værelser har eget badeværelse med toilet.

Lejligheden i stueetagen har et soveværelse med 160x200 dobbeltseng og en stue med mulighed for, at to personer kan sove. Herudover et lille køkken, badeværelse, toilet, vaskemaskine, opvaskemaskine, fryser, TV og en skyggefuld terrasse med havemøbler, grill m.v.

For alle en dejlig pool og et sommerkøkken, hvor gæsterne kan forberede små måltider de  aftener, hvor Marina ikke tilbyder Table d'hôtes.

Beliggenheden

Huset ligger på bjerget lidt uden for  Les Vans, en hyggelig by med små 3.000 indbyggere. Der er i sommermånederne marked hver lørdag formiddag.

Området er kuperet, op til næsten 1.000 meters højde, og La Garrigue ligger ca. 3 km uden for byen, et pænt stykke oppe ad bjergvejen.

Der er langt mellem husene heroppe, og området er typisk for Ardêche, en smule vildt og barsk.

Terrænnet er oplagt til at bevæge sig rundt på hjul. Det kan være på cykel, og det kan være på motorcykel. Der er en stolt tradition for begge former, og man er aldrig alene med sin passion.

Maden

Hvis vi nu skal være helt ærlige, så er den primære årsag til, at vi har valgt La Garrigue som samarbejdspartner, maden. Marina er formidabel til at lave mad, og et ophold hos Marina og Thomas huskes først og fremmest for morgenmaden, for de skønne Tables d'hôtes og for de små køkkenoverraskelser, man støder ind i undervejs.

Morgenmaden serveres mellem 8.30 og 10.00 og ud over "det sædvanlige" som kaffe, the, juice, varm chokolade, brød, croissant og syltetøj tilbudes også skinke, ost og æg i diverse varianter.

Tables d'hôtes tilbydes flere gange ugentligt (som minimum mandag, onsdag og søndag), skal besilles på forhånd, og består af aperitif sammen med en lille appetizer, forret, hovedret, hjemmelavet dessert og drikkevarer til. Prisen er 29 Euro. 

Ejendommen

Beliggende i det sydlige Ardèche mellem regionerne Provence og Cévennerne er vi geografisk i et interessant område. Ejendommen er en tidligere silkeormefarm, bygget i kalksten, og den ligger på en grund på næsten 8.000 m2, hvor man kan slappe af i skyggen af morbær-, ege- og oliventræer. Masser af rosmarin, timian, mynte og kaprifolier. Og så er der naturligvis lyden af cikaderne.

En swimming-pool på 8 x 4 m er klar til at blive indtaget.

På ankomstdage er værelserne klar fra kl. 16.00. Afrejse venligst senest kl. 10.00.

 

Lejligheden

Lejligheden (un gite) ligger i stuetagen af ejendommen. Sådan en størrelse kaldes også nogle gange for et studio. Som det ses på billedet, befinder vi os bag de tykke stenmure, hvilket betyder, at der er svalt, selv på de varmeste sommerdage.

Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng 160 x 200 cm, en stue med en send og en alkove med plads til to gæster (børn) Der er  tekøkken , badeværelse, toilet , centralvarme , vaskemaskine, opvaskemaskine, fryser, TV, privat skyggefuld terrasse med havemøbler, grill , pool, garage og Wifi.

I området

Som vi har omtalt flere steder, er området i høj grad kendt for Gorges d'Ardèche, hvor Ardèchefloden slynger sig gennem slukten.

I nærheden af Garrigue er der mange muligheder for sportaktiviteter som fiskeri, tennis, ridning, klatring og paragliding.

I GUIDEN kan I blandt andet læse om de berømte grotter, der findes inden for ca. 30 kkm og så er der naturligvis alle aktiviteterne på vandet. Flere steder har vi omtalt kanoture på Ardèchefloden, men hvis ikke man vil køre så langt, er der også mulighed for at padle sig en tur på den nærliggende Chassezac.

Hvis man skal ud på de to-hjulede, så starter turen simpelthen lige uden for havelågen.

Priser for ophold på La Garrigue.
Priserne på Chambres d'hôtes gælder for én overnatning for det nævnte antal personer, inklusive morgenmad og inklusive local taxes.
Priser for lejligheden er incl. linned, håndklæder og slutrengøring.

Der opkræves et skadesdepositum på 300 Euro ved ankomst

Alle priser i Euro

Værelse/lejligheder Lavsæson Mellemsæson Højsæson
B & B værelser to personer 95 95 95
B & B værelse med tre personer 125 125 125
Lejlighed pr. uge 430 490 840

Lavsæson: 7. marts til 11. april + 9. til 30. maj + 26. september til 17. oktober + 31. oktober til 19. december

Mellemsæson: 28. februar til 7. marts + 11. april til 9. maj + 30. maj til 27. juni + 29. august til 26. september + 17. til 31. oktober + 19. december til 2.1.2016

Højsæson: 27. juni til 29. august

Billedgalleri

Praktiske oplysninger

Der er WIFI de fleste steder i huset.  TV i lejligheden, og for Chambres d'hôtes er der en fælles TV-stue.

La Garrigue åbnede til sin første sæson i 2014 - allerede nu er en del værelser forhåndsbooket i 2015, men der er dog stadig ledighed i de fleste uger, også i højsæsonen.

Hvorfor bestille gennem C'est la Vie?

Ring eller skriv til os - og vi gør vores bedste for at hjælpe jer til et ophold, I ikke vil fortryde. Når du booker hos os, er prisen den samme, som hvis du bookede direkte hos Marina og Thomas - fordelen for dig er, at vi på grund af vores samarbejde ind imellem har mulighed for at "trylle" lidt. Og hvis der ikke er plads, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet.