C'est la Vie - Danmarks bedste udvalg af Chambres d'hôtes


Swimmingpool med udsigt over de franske bjerge

Hvad er Chambres d'hôtes?

Det er nærliggende at oversætte det til Bed & Breakfast, men det er meget mere end det.

Det er et koncept, franskmændene har taget til sig for mange år siden og siden udviklet på det. Der er rigtig mange Chambres d'hôtes i landet, et skud fra vores side er små 30.000 enheder i hele Frankrig.

Fordele ved at bo på Chambres d'hôtes:

  • højere kvalitet sammenlignet med at bo på hotel
  • især kvaliteten på morgenmaden er klasser bedre end hotellets
  • der må max. være 5 værelser, så det er mindre steder med større hygge og  autenciitet
  • servicemindede ejere, som hjælper dig på enhver tænkelig måde
  • mange af stederne tilbyder ejerne at lave mad til jer, de såkaldte Tables d'hôtes og dette til meget rimelige penge
  • det er nemt og ligetil selv at skabe den ønskede balance mellem privatliv og deltagelse i det sociale liv hos værtsparret
Udendørs terrasse med spisebord i Frankrig

Hvorfor C'est la Vie?

I al beskedenhed tror vi ikke, der er mange i Danmark, som har et større kendskab til denne overnatningsform, end vi har. Vi har boet på masser af slagsen, og vi har erhvervet os stor viden på området. Dette betyder, at vi konstant har fingeren på pulsen, og altid kan finde det rigtige sted til vore kunder.

Vi har udvalgt ganske få samarbejdspartnere, og  med dem har vi udviklet et samarbejde, hvor du som kunde får ekstra meget for pengene. Vi garanterer, at du her får fuld valuta for pengene.

Prismæssigt ligger Chambres d'hôtes generelt fra omkring 60 euro og op for to personer for en overnatning (vore er dog dyrere). Husk, at morgenmaden med meget få undtagelser altid er inkluderet.

Som sagt er vores viden på området stort - hvis din rute går udenom de steder, vi har med her på hjemmesiden, så kontakt os. Vi kan sikkert godt hjælpe dig alligevel.

 


kontakt@cestlavie.dk

Morgenmad bed-and-breakfast i Frankrig

Hvorfor Chambres d'hôtes?

Vore udvalgte B&Bs ligger spredt i Provence. Det er steder, vi har besøgt, og vi siger god for kvaliteten.

Vi har udvalgt vore steder ud fra flere forskellige parametre. Men da vi også har boet hos værter, som vi ikke fandt specielt imødekommende, og som tydeligvis så dette som ren forretning, har det vigtigste for os været, at I på vore udvalgte B&Bs møder venlige, imødekommende og servicemindede værter, der vil gøre alt for, at opholdet hos dem bliver optimalt.

Så de tre vigtigste parametre for os er:

  • Kvalitet og pris hænger sammen
  • Beliggenheden
  • Værtsparret

I den østlige del (Côte d'Azur) har vi særlig fokus på Nice og Vence. Mange danskere, som rejser til Sydfrankrig, lander jo i Nice.

I den vestlige del af Provence fokuserer vi primært på departementet Vaucluse og området omkring Avignon, Mont Ventoux og Luberon.

C'est la Vie samarbejder tæt med ejerne af B&Bs spredt i Provence. Disse B&Bs er udvalgt på grund af den høje kvalitet på stedet - men også på grund af ejernes imødekommenhed, hjælpsomhed og ekspertise.

Kvalitet er nøgleordet på alle vore udvalgte Chambres d'hôtes. Dét er der også andre end os, der har fået øje på. Derfor er der "rift om pladserne". Man skal være tidligt ude for at være sikker på at få del i de gode oplevelser, der venter livsnydere hos vore partnere. Men prøv - ring eller skriv til os med jeres ønsker, og vi forsøger at hjælpe jer alt det, vi kan. Hvis der ikke er plads hos en af vore partnere, kender vi områderne så godt, at vi oftest kan anbefale noget andet. Ring 23 72 03 66.

Kom videre i undermenuerne øverst på siden 

Vi har en stor kærlighed til Frankrig og især til Sydfrankrig. Derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser.

I det hele taget elsker vi at rejse – og har som alle andre stor glæde af internettet. Men vi synes også, at det hele er blevet meget upersonligt. Vi kan købe vores rejser eller ophold hos kæmpestore firmaer, som er komplet upersonlige, som ikke kender ordet service, og som ikke er til at få i tale. Også derfor har vi lavet C’est la Vie | ProvenceRejser. Hvis du ønsker ekspertise, personlighed og service, så prøv os af. Til og med er vi billigere end føromtalte firmaer., for vi lægger ikke "servicegebyr" mv. på prisen.

Ring eller skriv til os. Tlf. (+45) 23 72 03 66 eller
kontakt@cestlavie.dk