Baquis: 38 m2 + 27 m2 altan, 2-3 personer


Baquis-lejligheden er beliggende i en moderne luksuriøs bygning på 6. etage med adgang til to elevatorer. Placeringen er fantastisk, kun 5-10 minutter ned til stranden, et supermarked på den anden side af gaden og banegården kun få minutter væk. Der er heller ikke langt til hverken den travle Boulevard Gambetta eller til shoppinggaden Jeam Médecin.
Med kolde marmorgulve både internt og eksternt, masser af naturligt sollys på grund af den vestvendte retning og komfortable møbler, er det en fornøjelse at slappe af her efter en travl dag.
Mange timer kan være behageligt brugt på den store (27m²) solrige terrasse, der løber i  hele længden af ​​lejligheden. Ideel til at se solnedgangen, mens du nyder et glas rosé.
Interiøret består af en åben planløsning og moderne køkken med glasdøre ud til terrassen. Klimaanlægget køler hele lejligheden hurtigt og effektivt. Soveværelset er placeret i den ene ende af lejligheden og har direkte adgang ud til terrassen. Badeværelset er ved siden af ​​soveværelset. A / C, tv og gratis internet, vaskemaskine.
Skiftedag: fleksibel

Prisen inkluderer: alle afgifter / rengøring og linned / håndklæder, vand og elektricitet, repræsentant i Nice.

Moderne køkken med udgang til altan

Stor rummelig stue

Stuen har også udgang til altanen

Et kig ind i soveværelset 

Stor vestvendt altan

Tag en slapper i solen

Mere info

Husk, at du kan læse mere om Nice i både guiden her på sitet og på flere af de hjemmesider, der linkes til under menupunkter Links

2, Avenue Baquis

Lejepriser

Priserne er vist for leje i en uge, men lejligheden kan også lejes i færre dage. Lejepriser i Euro

Lejeperiode 1 uge
 
Januar, februar, marts, november, december 515
April og oktober 725
Maj, juni, juli, august, september 825
Påske 825

Skadesdepositum: 300 Euro 

Der tages forbehold for trykfejl og ændring af priser.


Hvis du er interesseret, skriv en mail med din forespørgsel og den sendes videre til kontoret i Nice, som håndterer din forespørgsel